Str.Nicolae Iorga nr.50A Sibiu Romania L-V 8:00-21:00 (Oftalmologie: L-V 9:00 – 20:00) 0369435803; 0771162488; 0369435804; 0770801854

Articole

Ochii văd dincolo de pandemie

Ochii văd dincolo de pandemie

EVOLUŢIE: Telemedicina a funcţionat în timpul izolării

Se spune că într-o viaţă de om vedem de toate: bune şi rele. Important este cum trecem peste aceste evenimente. Medicii din cadrul Clinicii iMed Oftalmologie din Sibiu spun că sunt mândri de pacienţii lor care au ascultat sfaturile autorităţilor şi nu au ieşit din case. Au cerut sfaturi prin telefon şi, din fericire, majoritatea cazurilor au fost rezolvate cu succes. Din 18 mai clinica reia programul normal de consultaţii. Cu câteva condiţii.

read more
Bolile grave nu dau întotdeauna simptome!

Bolile grave nu dau întotdeauna simptome!

Vezi bine? Echipa iMed din Sibiu se va ocupa pentru ca tu să vezi viaţa cu ochi buni!

Chiar dacă nu ai probleme cu vederea, este indicat să-ţi faci un consult oftalmologic o dată la doi ani dacă ai sub 45 de ani şi o dată pe an dacă ai depăşit această vârstă. De ce? Pentru că multe afecţiuni oculare nu au simptome la început, iar printre ele se numără unele grave cum sunt: glaucomul, retinopatia diabetică, degenerescenţa maculară şi tumorile oculare. Simptomele care ar trebui să te trimită de urgenţă la oftalmolog, ne vor fi prezentate de echipa de medici oftalmologi din cadrul Clinicii iMed Oftalmologie din Sibiu (în spatele Dispensarului Cedonia).

read more
Campanie Clinica iMed: Copilul tău vede bine? Începe şcoala cu ochi buni!

Campanie Clinica iMed: Copilul tău vede bine? Începe şcoala cu ochi buni!

Campanie Clinica iMed : În septembrie, toţi copiii consultaţi vor avea o reducere de 20% la ramele de ochelari

 

Şcolarii şi preşcolarii încep cursurile în curând! Este obligatoriu să treceţi mai întâi cu ei pe la Clinica iMed Oftalmologie din Sibiu (în spatele Dispensarului Cedonia). De ce este necesar acest lucru, ne vor spune medicii oftalmologi din cadrul Clinicii iMed Oftalmologie, în interviul de mai jos. Aceştia trag un semnal de alarmă şi spun că descoperă tot mai des copii de vârstă şcolară care au probleme grave de vedere. Vestea bună este că, dacă sunt descoperite la timp, acestea pot fi tratate cu succes la Clinica iMed, care este dotată cu aparatură specială pentru copii, iar speciliştii de aici au o vastă experienţă în oftalmologia pediatrică.

read more
Bolile ochilor, depistate gratuit la Clinica iMed

Bolile ochilor, depistate gratuit la Clinica iMed

Cu un simplu bilet de trimitere, vă puteţi salva vederea

Bolile ochilor, depistate gratuit la Clinica iMed

O echipă de medici oftalmologi şi-au dat mâna pentru a oferi sibienilor servicii oftalmologice ca în străinătate. De la copii de câteva luni, până la persoane chiar și de 100 de ani, pentru toți există soluții la Clinica iMed Oftalmologie din Sibiu (în spatele Dispensarului Cedonia).

read more
Medicul Lascu Gh. Rodica oferă consultații în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate

Medicul Lascu Gh. Rodica oferă consultații în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate

Experiență și muncă în echipă pentru o vedere mai bună

 

La Clinica IMED Oftalmologie  munca se face în echipă. Sibienii sunt norocoşi că există în acelaşi loc specialişti care găsesc împreună soluţii pentru ca dumneavoastră să vedeţi viaţa cu ochi buni. Cu o vastă experienţă în oftalmologie, de peste 30 ani, şi mii de cazuri rezolvate, medicul primar oftalmolog Lascu Gh. Rodica, doctor în ştiinţe medicale, este unul dintre cei mai buni diagnosticieni în ceea ce priveşte afecţiunile nervului optic. Mai multe detalii despre metode de tratament, dar mai ales sfaturi preţioase despre prevenţie, aflaţi din interviul următor.

read more