Str.Nicolae Iorga nr.50A Sibiu Romania L-V 8:00-21:00 (Oftalmologie: L-V 9:00 – 20:00) 0369435803; 0771162488; 0369435804; 0770801854

De ce i-Med Fertility Center

https://clinicaimed.ro/wp-content/uploads/2016/10/fertiliz_in_vitro-800x600.jpg

I Med Fertility center este un centru de reproducere umana asistată nou deschis în care se îmbină în mod fericit experiența de peste 10 ani a medicilor implicați în reproducerera umană asistată cu dotarea de vârf, la nivelul sfărșitului anului 2017 din laboratorul clinicii.

Lista de preturi

pentru consultatii, tratamente si alte proceduri

Experienta

Echipa Clinicii i-Med reunește profesioniști consacrați, acreditați si specializați in medicina reproducerii: atât medici, embriologi, asistenți medicali cât si consilieri.

Conf. Dr. Chicea Radu a condus timp de 10 ani Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu, al treilea centru ca număr de pacienți din tară cu multiple cursuri și stagii de pregătire în străinătate.

Dr. Ispașoiu Florin medic primar obstetric ginecologie are o experiență similară în reproducerea umană asistată, de asemenea cu numeroase cursuri și stagii de pregătire în străinătate

Embriologii clinicii au o experiență îndelungată în reproducerea umană asistată, conduși de Biolog Răduică Andreea. Vechi colaborator al celor doi medici și al echipei. Embriologii noștri s-au specializat in clinici din Europa. După ce s-au alăturat echipei noastre, au obținut rezultate remarcabile încă de la început.

https://clinicaimed.ro/wp-content/uploads/2017/09/in-vitro-fertilization-800x600.jpg

Laboratorul FIV și Andrologie

Laboratorul nostru a fost proiectat pentru a oferi un mediu ideal dezvoltării embrionilor. Calitatea aerului în laborator este asigurată de echipamente speciale de filtrare. Spre deosebire de majoritatea clinicilor, cultivăm embrionii in cel mai avansat sistem de mini incubatoare, aprovizionate cu un amestec de gaze preparat special. Cultivarea separată a embrionilor îi protejează de efectele negative produse de manipularea frecventă din interiorul incubatoarelor mari. Amestecul de gaze s-a dovedit ca îmbunătățește șansele embrionilor de a evolua la stadiul de blastocist. Mediile de cultura sunt preparate la comanda si furnizate de Vitrolife Danemarca.

Toate consumabilele implicate in proceduri sunt testate pentru embriotoxicitate si sunt furnizate de către importante companii internaționale din domeniu. Echipamentele sunt securizate si monitorizate permanent, prin înregistrare digitala si alarma prin sistemul Octax, de concepție și producție germană.

Sisteme de siguranță

Procedurile de reproducere umană asistată respect standardele internaționale și naționale.

Toți pacienții sunt investigați astfel încât nivelul de siguranță al acestora și al personalului să fie la cele mai înalte standarde.

Protocoalele noastre pentru prevenirea contaminării sunt eficiente si riguroase.

Identificăm cu precizie pacienții si probele prin consemnarea a minim două categorii de date si confirmarea de către minim doua persoane.

Toate procedurile sunt verificate conform normelor interne ale clinicii astfel încât să existe o identificare fără posibilitate de eroare a materialelor biologice în lucru.

Diagnostic si tratament personalizat

Înțelegem că fiecare persoană este unică. De aceea, ascultăm și evaluăm atent implicațiile medicale, emoționale și financiare ale fiecărui caz. Le furnizăm pacienților toate informațiile necesare pentru a lua decizii bazate pe așteptări realiste. Prin aceasta abordare personalizată dorim să oferim opțiunea cea mai potrivită de tratament și să ajutam pacienții să înțeleagă de ce experiența fiecăruia este diferită.

Procedurile de lucru sunt în continuă reevaluare pentru a optimiza activitatea în clinică și pentru a oferi servicii medicale la cele mai înalte standarde de calitate.

https://clinicaimed.ro/wp-content/uploads/2017/09/fertilizare-in-vitro-800x600.jpg

Echipa

Conf. Dr. Chicea Radu

Conf. Dr. Chicea Radu

read profile
Dr. Ispășoiu Florin

Dr. Ispășoiu Florin

read profile
Andreea Răduică

Andreea Răduică

Biolog
read profile
Cosmina Bunescu

Cosmina Bunescu

Biolog
read profile
Maria Cristina Fîntînă

Maria Cristina Fîntînă

Recepție
read profile

Informatii contact Fertilizare in vitro

Strada Nicolae Iorga nr. 50A

Sibiu Romania

Programari Fertilizare in vitro
Telefon: 0369801171, 0770749463, fax 0369435802
E-mail: clinica.imedprogramari@gmail.com