Ce inseamna FIV Romania?

Femeile care au probleme in a ramane insarcinate chiar si dupa ani intregi de tratamente, pot incerca fertilizarea in vitro in Romania. Aceasta metoda are randamente mai mari decat alte tratamente care implica o concepere oarecum naturala a copilasului. Pentru a ramane insarcinata, o femeie trebuie sa isi doneze un embrion, barbatul va dona un sumar de sperma, iar medicii vor fertiliza in mediul vitro embrionul cu sperma tatalui, apoi vor introduce in mod artificial embrionul gata format in uterul femeii.

Orice femeie din Romania s-a gandit vreodata, de fapt macar o data la faptul ca ar putea sa aiba probleme de fertilitate. Orice fata a avut vreodata dureri menstruale si ovariene care sa ii populeze cele mai urate cosmaruri. Traim intr-o lume in care stresul si alimentatia ne distrug sanatatea. Apar boli noi in fiecare zi si ne este din ce in ce mai greu sa trecem peste ele. Medicii incearca din rasputeri sa ne ajute.

Cine poate realiza FIV in Romania?

FIV in Romania poate fi realizat doar de medici specializati in obstretica – ginecologie, unor femei care isi doresc aceasta procedura. Nu este o procedura gratuita, de fapt este accesibila doar unor persoane care isi permit si nu se recomanda executarea ei la orice mica problema de fertilitate. Astfel intai se incearca metode mai usoare de a ramana insarcinata, aceasta metoda fiind printre ultimele recomandate.

Ce procent de procedee de FIV in Romania au succes?

Ei bine, fiecare femeie are un corp unic, cu probleme in felul lor unice, iar modul in care raspund la un astfel de procedeu nu este neaparat direct influentat de calitatea sau abilitatea doctorului. Mai pe romaneste, daca o pacienta pierde o sarcina este ceva ce iese din competenta medicului. Exista o multime de motive pentru care o inseminare nu are succes. O pacienta trebuie sa evite sa faca efort de orice tip.

O femeie care afla ca are probleme de fertilitate trebuie sa aiba grija la modul in care se imbraca, la temperaturile scazute, la pastilele pe care le ia, metodele de contraceptie si toate indrumarile medicului.