Traim intr-o lume plina de stres, de griji, de frici, de temeri si fobii de tot felul. Muncim pentru a supravietui, a trai, a ne relaxa, intr-un final pentru a ne indeplini visele. Exista momente cand refuzam totul, cand nimic nu mai pare frumos, bine, corect, atragator si nu mai vrem sa muncim. Este perfect normal, viata are suisuri si coborasuri. Dupa fiecare moment mai putin bun, urmeaza unul frumos. Timpul ne ajutam sa le facem pe toate.

Cum te automotivezi prin centrele fiv din Romania?

Cum te automotivezi cand nu mai ai putere de munca, cand grijile iti acapareaza toata forta fizica si psihica si cum o regasesti? In viata de zi cu zi, in motive mai puternice si mai importante ca cele anterioare, dar si in lucruri simple precum o floare, in culoarea cerului sau chiar in surasul unui copil.

Viata e foarte coplesitoare in unele momente si de aceea avem nevoie mereu sa ne motivam actiunile, iar asta nu e usor deloc, mai ales daca nu avem pe cineva alaturi care sa ne faca sa zambim, sa ne simtim liberi si plini de speranta. Tu stii ce e motivatia, cum te automotivezi sau ce motive sa alegi ca sa iti cresti motivatia de lucru cand sperantele la locul de munca sunt mici? Daca vrei sa afli mai multe, atunci iti propun sa vii in centrele fiv din Romania.

De ce sa alegi centrele fiv din Romania?

Motivatia este puterea de a munci cu o forta nemaivazuta pentru a-si atinge acel tel pe care si-l propune un individ. O motivatie importanta pe care o avem in general la 19-20 de ani este aceea ca vrem sa devenim independenti din punct de vedere financiar, iar asta se realizeaza doar daca ai vointa, dorinta si putina daruire sau perseverenta catre un anumit tel. Dupa 30 ani viata parca nu mai pare de trait de unul singur. Incepi sa te gandesti pentru cine muncesti si ce vei lasa in urma ta. Un copil ar insemna mai mult decat o urma a ta pe Pamant, cat si un ajutor, un cuvant, o lumina la batranete cand lucrurile par sumbre. O simpla vizita la o clinica fiv din Romania poate indulci viitorul.

Automotivarea in general este ceva stabilit foarte clar, iar scopul poate fi trasat foarte strict pentru o perioada scurta, medie sau de lunga durata, in functie de ce teluri are fiecare persoana. In topul automotivarii sunt urmatoarele teluri: familia – aducerea unei bunastari in casa si realizarea unor visuri; cresterea salariala – in principal educatia este unul dintre motivele pentru care se pune un tel ca rezultatul sa fie vizibil in cont si nu in ultimul rand terminarea studiilor – tel realizabil pentru unii dintre noi cu eforturi si cu ajutor substantial atat din partea celor dragi.

Ce iti ofera centrele fiv din Romania?

Centrele fiv din Romania sunt clinici specializate in tratarea infertilitatii pentru ca femeile care au probleme sa poata deveni mame. Desi pare ciudat, pentru o femeie rolul de mama, grija purtata unui copil o poate ajuta sa devina mai motivata sa dea un randament mare la locul de munca, dar si sa ramana intr-o firma pentru mai mult timp. Totul este pentru a oferi stabilitate financiara celui mic care are nevoi in continua crestere exponentiala.

O persoana este motivata intrinsec doar de dorinta de a se autodepasi, iar rolul de mama sau de parinte in general este o lupta continua de a te dezvolta pe tine insuti, de a deveni mai bun, daca nu pentru tine, macar pentru copilul tau. Multi oameni indiferenti, lenesi, lipsiti de motivatie simt o trezire din senin cand in viata lor apare un copil care se uita la ei cu ochii mari, clari, asteptand cele mai bune sfaturi, grija si iubire.

Automotivatia este o problema ce tine de interiorul fiecaruia. Ceea ce il motiveaza pe unul, il enerveaza sau limiteaza pe altul. Nu exista solutia universala, nu exista o idee general valabila sau acceptata de intreaga suflare de pe Pamant. Suntem diferiti si unici in felul nostru. Tocmai acest lucru ne face speciali, deosebiti si ne indruma sa ne cautam jumatatea, exact opusul a tot ceea ce suntem noi.